joi, 2 iulie 2009

SUBIECTE NOI

Pe langa afacerea ce-am promovat-o si despre care am scris primul meu articol de pe blog,m-am hotarat si dati-mi voie sa va impartasesc cateva din retetele mele culinare,pentru ca gatitul ,bucataria romaneasca si toate celelalte bucatarii ale popoarelor sunt un adevarat hooby pentru mine.
RETETE DULCI :

Paleuri si fursecuri cu stafide

1)Ingrediente: 250 g margarina, 3 oua, 230 g zahar tos, 410 g faina, esente de vanilie,rom si portocala,sare.
2)Mod de preparare : se inmoaie putin margarina pe foc,apoi se mixeaza spuma cu zaharul,se pun esentele si pe rand ouale,la interval de 2 min.Se opreste mixerul si se inglobeaza faina toata pusa deodata,amestecand cu mana de sus in jos.Apoi se pune compozitia in pos si se toarna in tava tapetata cu hartie de copt,paleuri sau fursecuri rotunde.Pentru fursecuri,odata cu faina se adauga in compozitie si stafide(dupa gust).Se coc la cuptorul incalzit la 180 grade,cam 10 min.