luni, 18 ianuarie 2010

TORT DIPLOMAT

Ingrediente: 16 oua , 1kg zahar tos , 6 linguri gelatina , 1 litru lapte , 1 litru frisca , zahar vanilat , esenta vanilie si fructe taiate cubulete.

Mod de preparare: se amesteca ouale cu zaharul,gelatina,laptele si esenta si se pun pe bain-marie sa fiarba pana se ingroasa.Se raceste si se amesteca cu frisca batuta si fructele taiate cubulete.

Se toarna totul in tava de tort tapetata cu folie si se baga la congelator pentru 4 ore.Apoi se imbraca in frisca si se decoreaza cu fructe.POFTA BUNA !

Un comentariu:

  1. Buna,

    As avea nevoie de putin ajutor. M-ai putea ajuta, sa-mi explici cu se pune gelatina peste fructele astea. Adica mai bine zis...cum faci ca sa pui gelatina epste fructe...si ce fel de geltina sa folosesc. As vrea acum de revelion s afac un tort trasnet diplomat dreptunghiular peste care sa pun fructe frumoase.....rosie, piersica e baza, kiwi, portocala si poate gasesc azi afine.... multumesc!

    RăspundețiȘtergere